Skanieji balandėliai su pekino kopūstu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Balandėliai su pekino kopūstų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas pekino kopūstų
Įdarui:
500 gramų vištienos faršo
150 gramų voveraičių (naudojau šaldytas)
120 gramų ryžių (virtų)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių
1 skiltelė česnako
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį pomidorų padažo
pagal poreikį sultinio
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį, suberti ryžius, prieskonius, smulkintą česnaką ir gerai išmaišyti. Svogūną ir voveraites supjaustyti ir apkepti keptuvėje, po to įmaišyti faršą.
2.
Pekino kopūsto lapus 1 - 2 minutes apvirti pasūdytam vandenyje. Tada į kopūstų vidų dėti faršą, susukti balandėlius ir sudėti į puodą.
3.
Morkas nuskusti, sutarkuoti stambia tarka ir apkepti keptuvėje, kartu su pjaustytu svogūnu ir česnaku, kol pradės minkštėti. Pabaigoje įmaišyti pomidorų padažą ir užpilti ant balandėlių. Supilti sultinį, sudėti lauro lapus, prieskonius ir troškinti ant mažos ugnies apie 35 - 40 minučių.
4.
Patiekti su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Sandra
2018-04-19 13:41
Super! Nesitikėjau tokio gero rezultato! Labai skanu, ir žymiai paprasčiau! Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital