Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
20 vienetų
braškių
200 gramų
šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuplautas ir nusausintas braškes pasmeigti ant medinių pagaliukų.
2.
Šokoladą ištirpinti virš garų vonelės.
3.
Imti po vieną braškę, ją mirkyti tirpintame šokolade ir atsargiai nuvarvinti šokolado perteklių. Jeigu norisi, galima dar apvolioti smulkintuose riešutuose ar kokoso drožlėse.
4.
Kai skubu, apvoliotas braškes tiesiog sudedu ant kepimo popieriumi išklotos lentelės ir dedu sustingti į šaldytuvą. O kai turiu daugiau laiko, jas atsargiai koteliais žemyn sustatau į vazelę (tik kad nesiliestų viena su kita) arba susmaigstau į putoplasto gabalą ir tada dedu į šaldytuvą, nes taip šokoladas sustingsta lygiau, nesusiformuoja jo sankaupa po uogyte.