Silkės tortas pataluose su daržovėmis

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Silkės tortas pataluose su daržovėmis
Autorius apie receptą: Ieškantiems originalumo. Silkė taip pat gali atrodyti originaliai ir papuošti šventinį stalą. Silkę pataluose galima sluoksniuoti torto žiede! Ieškantiems originalumo. Silkė taip pat gali atrodyti originaliai ir papuošti šventinį stalą. Silkę pataluose galima sluoksniuoti torto žiede! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
350 gramų graikiško jogurto
300 gramų burokėlių (garintų, tarkuotų)
300 gramų bulvių (garintų, tarkuotų)
300 gramų morkų (garintų, tarkuotų)
220 gramų silkių filė
100 mililitrų vandens
50 gramų svogūnų laiškų
20 gramų želatinos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Papuošimui:
šiek tiek ikrų
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių, kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje, atvėsinkite.
2.
Į atskirus dubenėlius dėkite bulves, morkas, burokėlius ir į kiekvieną berkite druskos bei pipirų.
3.
Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus susmulkinkite ir sudėkite ant silkės.
4.
Ištirpintą ir atvėsusią želatiną sumaišykite su jogurtu. "Dirbti" reikia greitai, nes jogurtas gali sustingti, jeigu pradėtų stingti, indelį su jogurtu statykite į karštą vandenį.
5.
Į burokėlius dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių. Į bulves dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių. Į silkę su svogūnais dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių. Į morkas dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių.
6.
Formą uždenkite dangčiu arba maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms, o geriau - pernakt. Kai sustings, puoškite ikrais ir žalumynais. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital