1.
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių, kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje, atvėsinkite.
2.
Į atskirus dubenėlius dėkite bulves, morkas, burokėlius ir į kiekvieną berkite druskos bei pipirų.
3.
Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus susmulkinkite ir sudėkite ant silkės.
4.
Ištirpintą ir atvėsusią želatiną sumaišykite su jogurtu. "Dirbti" reikia greitai, nes jogurtas gali sustingti, jeigu pradėtų stingti, indelį su jogurtu statykite į karštą vandenį.
5.
Į burokėlius dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių. Į bulves dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių. Į silkę su svogūnais dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių. Į morkas dėkite 4 šaukštus jogurto, išmaišykite ir sudėkite į formą, išlyginkite paviršių.
6.
Formą uždenkite dangčiu arba maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms, o geriau - pernakt. Kai sustings, puoškite ikrais ir žalumynais. Skanaus!