Silkės rolmopsai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Silkės rolmopsai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 silkė
1 nedidelis svogūnas
garstyčios
0,5 stiklinės vandens
1 didelis svogūnas
0,25 stiklinės 9% acto
maltų juodųjų pipirų, druskos, cukraus
1 lauro lapelis (Lauro lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę išmirkyti, išvalyti, atskirti filė, pašalinti smulkius kauliukus. Vidinę kiekvieno filė pusę ištepti plonu garstyčių sluoksniu, sudėti ant jo susmulkintą svogūną, suvynioti filė į ruletą, pradedant nuo uodegos.Užtvirtinti mediniu smeigtuku. Marinatas: nuluptą svogūną supjaustyti žiedeliais, įdėti į karštą vandenį, sudėti pipirus, lauro lapelį, cukrų, druską ir virti iki tol, kol svogūnas taps permatomas, tada supilti actą ir atvėsinti. Rolmopsus sudėti į negilų indą, susluoksniuoti su marinate išvirtais svogūnais, užpilti marinatu ir pastatyti į šaldytuvą 10-12 valandų. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital