1.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.
2.
Burokėlį smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su tryniais, supilti aliejų ir suberti krakmolą.
3.
Baltymus išplakti su šiek tiek druskos ir po truputį įmaišyti į burokėlių masę. Visą masę supilti ant silikoninio kepimo kilimėlio, išlyginti.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min. Atvėsinti.
5.
Silkių filė supjaustyti juostelėmis. Agurkėlius perpjauti per pusę išilgai.
6.
Atvėsusį biskvitą sutepti kreminiu sūreliu, išdėlioti išilgai supjaustytą silkių filė ir susukti į ritinėlį. Kelioms valandoms palikti šaldytuve.
7.
Tuomet supjaustyti riekelėmis ir ant kiekvienos uždėti po gabaliuką marinuoto agurkėlio.