Gaivi naminė marinuota silkė su agurkais, aitriąja paprika ir krapais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Naminė marinuota silkė su agurkais ir krapais
Naminė marinuota silkė su agurkais ir krapais
Naminė marinuota silkė su agurkais ir krapais
Naminė marinuota silkė su agurkais ir krapais
Autorius apie receptą: Derinukas galbūt skambės neįprastai, bet ši naujiena ši mano namuose buvo puikiai įvertinta. Tikrai skanu, tik reikia šiek tiek kantrybės išlaukiant rezultato! Derinukas galbūt skambės neįprastai, bet ši naujiena ši mano namuose buvo puikiai įvertinta. Tikrai skanu, tik reikia šiek tiek kantrybės išlaukiant rezultato! Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai silkių filė
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
1 vienetas aitriosios paprikos
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
Užpilui:
300 mililitrų vandens
100 mililitrų acto
50 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Puode sumaišykite visus užpilo produktus ir maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Atvėsinkite.
2.
Silkes supjaustykite 2 cm. pločio juostelėmis, agurkus ritinėliais plonais, papriką nedideliais gabaliukais, svogūno laiškus ir krapus susmulkinkite.
3.
Į stiklinį indą sluoksniuokite silkę su daržovėmis ir užpilkite užpilu. Laikykite šaldytuve dvi paras.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis