Autorius apie receptą:
Tikrai skani, lengva ir greitai pagaminama silkutė. Labai skanu valgyti su karštomis bulvėmis, bet tinka ir kaip užkandis. Galima dėti ant mažų paskrudintų batono riekelių - bus
Tikrai skani, lengva ir greitai pagaminama silkutė. Labai skanu valgyti su karštomis bulvėmis, bet tinka ir kaip užkandis. Galima dėti ant mažų paskrudintų batono riekelių - bus vieno kąsnio užkandėlės.
(...daugiau)(...mažiau)Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
silkių filė
2 vienetai
svogūnų
(nedidelių)
3 vienetai
kiaušinių
3 šaukštai
acto 9%
1 šaukštas
aliejaus
1 šaukštelis
garstyčių
1 šaukštelis
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais ir pakepinti aliejuje, kol suminkštės. Baigiant kepinti, supilti kiaušinius, išplaktus su actu ir toliau kepti ant nedidelės ugnies, stipriai maišant.
2.
Kai kiaušinius sutrauks, įmaišyti garstyčias su cukrumi. Palikti atvėsti.
3.
Silkę supjaustyti kubeliais, sumaišyti su atvėsusia kiaušinių mase.