Silkė alaus tešloje

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Silkė alaus tešloje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pagal šį receptą tinka kepti ne tik silkę, bet ir kitą žuvį, tik tada prieš kepdami jos gabaliukus padruskinkite ir pagardinkite mėgiamais prieskoniais. Silkė ir taip turi Pagal šį receptą tinka kepti ne tik silkę, bet ir kitą žuvį, tik tada prieš kepdami jos gabaliukus padruskinkite ir pagardinkite mėgiamais prieskoniais. Silkė ir taip turi stiprų skonį ir sūrumo, tad papildomai prieskonių nereikia. Taip silkę gamindavo mano močiutė ir ji tikrai labai skani. Ypač tinka kaip uždandėlė, vyras irgi labai mėgsta prie alaus :) (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų silkių filė (silpnai sūdytos)
200 mililitrų tamsaus alaus (tinka ir nealkoholinis)
pagal poreikį miltų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek pipirų
šiek tiek prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkes supjausome norimo dydžio gabaliukais.
2.
Į dubenį supilame alų, įmušame kiaušinį, beriame miltus, įberiame šiek tiek pipirų bei prieskonių žuviai ir viską gerai išplakame. Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešla gautųsi tirštumo kaip mažiems byneliams.
3.
Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų.
4.
Silkės gabaliukus voliojame tešloje ir kepame keptuvėje, gražiai apkedami iš abiejų pusių
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Odeta
2017-11-12 12:51
Geras receptas, mano mama panašiai darydavo, tikrai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital