Paprasti sausainiai su obuoliais

AUTORIUS:
Aurimėlio virtuvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paprasti sausainiai su obuoliais
Paprasti sausainiai su obuoliais
Paprasti sausainiai su obuoliais
Paprasti sausainiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Koks gi ruduo be obuolių. Dalinuosi šių skanių sausainių receptu, o išsikepti labai paprasta. Koks gi ruduo be obuolių. Dalinuosi šių skanių sausainių receptu, o išsikepti labai paprasta. Aurimėlio virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
500 gramų kvietinių miltų
5 vienetai obuolių (didesnių arba 6 mažesnių)
250 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
50 gramų cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti miltus, dėti smulkintą sviestą, berti druską, cukrų ir rankomis sutrinti iki trupinių masės.
2.
Į paruoštą masę dėti grietinę, įmušti kiaušinius, suminkyti tešlą, dėti į šaldytuvą 1 valandai.
3.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti skiltelėmis.
4.
Tešlą padalinti į tris dalis, iš kiekvienos dalies iškočioti apskritimą, kurį dalinti į maždaug 16 trikampėlių.
5.
Ant plačiojo trikampėlio krašto dėti po skiltelę nulupto obuolio ir susukti.
6.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius. Sausainius ištepti kiaušinio plakiniu, berti cukraus su cinamono mišiniu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital