Sausainiai „Aguoniniai žiedeliai“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sausainiai „Aguoniniai žiedeliai“
Sausainiai „Aguoniniai žiedeliai“
Sausainiai „Aguoniniai žiedeliai“
Sausainiai „Aguoniniai žiedeliai“
Autorius apie receptą: O šiandien prie popiečio arbatėlės sausainiai. Tai sviestiniai, trapūs ir tikrai skanūs sausainiai. Dar šilti su pieno stikline - skaniausias desertas, nukeliantis net nežinau O šiandien prie popiečio arbatėlės sausainiai. Tai sviestiniai, trapūs ir tikrai skanūs sausainiai. Dar šilti su pieno stikline - skaniausias desertas, nukeliantis net nežinau kodėl, bet tiesiai į vaikystę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite 4 skardas sausainių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus pudros
3 šaukštai aguonų
1 šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Suberiame aguonas, įsijojame miltus. Tešlą išminkome. Ji minkšta, elastinga ir švelni.
2.
Iškočiojame lakštą. Spaudžiame formele sausainius. Sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital