Autorius apie receptą:
O šiandien prie popiečio arbatėlės sausainiai. Tai sviestiniai, trapūs ir tikrai skanūs sausainiai. Dar šilti su pieno stikline - skaniausias desertas, nukeliantis net nežinau
O šiandien prie popiečio arbatėlės sausainiai. Tai sviestiniai, trapūs ir tikrai skanūs sausainiai. Dar šilti su pieno stikline - skaniausias desertas, nukeliantis net nežinau kodėl, bet tiesiai į vaikystę. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite 4 skardas sausainių.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų
kvietinių miltų
200 gramų
sviesto
(kambario temperatūros)
2 vienetai
kiaušinių
100 gramų
cukraus pudros
3 šaukštai
aguonų
1 šaukštas
vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius, kaskart gerai išmaišant. Suberiame aguonas, įsijojame miltus. Tešlą išminkome. Ji minkšta, elastinga ir švelni.