Autorius apie receptą:
Kivi marinuota mėsa būna neįtikėtinai minkšta, greitai marinuojasi.
Kivi marinuota mėsa būna neįtikėtinai minkšta, greitai marinuojasi.
Gražina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas
kiaulienos sprandinės
4 vienetai
kivių
2 vienetai
svogūnų
1 šaukštas
druskos
1 šaukštas
prieskonių šašlykams
3 žiupsneliai
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.
2.
Dedame visus prieskonius.
3.
Į mėsą įtarkuojame burokine tarka kivi, dedame supjaustytus svogūnus. Gerai išmaišome.
4.
Paliekame pasimarinuoti.
5.
Iškeptas šašlykas labai labai minkštas, tiesiog tirpsta burnoje.
Nuo kiwi labai greitai mesa suminksteja, as palaikiau apie valanda ir jau buvo mesa beveik pasileidusi - man neskani.
ATSAKYTI
Livija
2018-07-05 12:26
Labai nuo pačios mėsos priklauso ir nuo kivi dydžio. Jeigu mėsa kietesnė, tada valandą laikyti tinka, bet jeigu minkštesnė (ypač jeigu paukštiena), tada ir pusvalandžio bus per akis
ATSAKYTI