Šalta jogurtinė agurkų sriuba

AUTORIUS:
Ūla
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Šalta jogurtinė agurkų sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani ir atgaivinanti, su daugybe žalumynų. Žalumynus gali rinktis pagal savo skonį ir šaldytuvo turinį. Labai skani ir atgaivinanti, su daugybe žalumynų. Žalumynus gali rinktis pagal savo skonį ir šaldytuvo turinį. Ūla
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai agurkų (trumpavaisių arba 2 ilgavaisių)
450 gramų graikiško jogurto (galima keisti paprastu jogurtu aba kefyru, žr. patarimus)
100 mililitrų vandens (labai šalto)
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
1 vienetas citrinų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus supjaustytau stambiais kubeliais, žalumynus stambiai sukapoju.
2.
Agurkus, žalumynus, jogurtą, česnaką sudedu į puodą. Supilu aliejų, šaltą vandenį. Viską sutrintu blenderiu iki vientisos masės.
3.
Ragauju ir pagal skonį įspaudžiu citrinos sulčių, pagardinu druska ir pipirais. Skanaus!
Patarimai:
Graikiškas jogurtas sriubai suteikia tirštumo, bet vietoje jo galite naudoti ir paprastą jogurtą arba šaltibarščiams skirtą kefyrą. Tokiu atveju vietoje šalto vandens geriau įmeskite porą ledukų kubelių, kad per daug nesuskystinti sriubos.
AUTORIUS: Ūla
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital