Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijoms reikės:
500 g krevečių
1 raudonojo greipfruto
1 avokado
salotų lapų
krapų
citrinos sulčių
druskos
200 g majonezo
2 šaukštų kečupo
1 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krevetes 5 min. apvirti pasūdytame vandenyje su krapais, citrinos sultimis, nulupti. greipfrutą nulupti, nuvalyti plėveles, supjaustyti riekelėmis. Avokadą nuvalyti, išimti kaulą, supjaustyti riekelėmis. Pašlakstyti citrinos sultimis. Lėkštę iškloti salotų lapais, ant jų išdėstyti krevetes, avokadus, greipfrutą. Paruošti padažą: gerai sumaišyti majonezą, kečupą, pertrintą česnaką. Supilti į padažinę ir patiekti šalia salotų (arba užpilti ant salotų ir neišmaišyti). Skanaus!