Salotos su keptu Halloumi sūriu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Salotos su keptu Halloumi sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų halumi sūrio
2 vienetai avokadų
10 vienetų vyšninių pomidorų
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
100 mililitrų grietinės, 30% riebumo (crème fraiche)
1 pakelis prieskoninių žolelių (naudojome "Santa Maria" BBQ Rub Herbs)
1 pundelis petražolių
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šaukštas baltojo vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Halumio sūrio gabalėlius sudėkite ant kepsninės ir ant vidutinės ugnies apkepkite abi puses (palietus jos turi būti minkštos).
2.
Pakepinkite avokado gabalėlius ir svogūnų laiškus, kol gražiai parus.
3.
Lėkštėje ar dubenėlyje sudėliokite pomidorus, avokadus ir svogūnų laiškus. Pabarstykite kapotomis petražolėmis.
4.
Sumaišykite SANTA MARIA prieskonių mišinį BBQ Rub Herbs su alyvuogių aliejumi ir actu.
5.
Kiekvieną halumio sūrio gabalėlį supjaustykite į šešias dalis ir patepkite padažu.
6.
Ant viršaus uždėkite grietinės.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital