Saldžiųjų bulvių ir varškės gnočiai

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Saldžiųjų bulvių ir varškės gnočiai
Autorius apie receptą: Burnoje tirpstantis, puikus ir lengvas patiekalas! Burnoje tirpstantis, puikus ir lengvas patiekalas! Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų saldžiųjų bulvių
150 gramų varškės
150 gramų krakmolo (apytikriai)
70 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai manų kruopų
5 gramai sodos
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį druskos
pagal skonį raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Saldžiąsias bulves arba užkepti arba išvirti su lupenomis, naudojant virtas, prireiks šiek tiek daugiau krakmolo. Nulupti ir sumaigyti šakute.
2.
Jeigu varškės gumuliukai stambūs, pertrinti per sietelį. Sumaišyti su bulvių mase ir įmušti kiaušinį. Pagardinti prieskoniais. Berti sodos, miltų ir krakmolo. Viską gerai išmaišyti. Berti krakmolo tiek, kad tešla neliptų prie rankų.
3.
Ant lentelės užberti manų kruopas. Dviem šaukštais suformuoti gnočius ir dėti ant manų kruopų.
4.
Lentelę su gnočiais palaikyti šaldytuve 20-30 min.
5.
Virti gnočius pasūdytame vandenyje, kai jie iškils virti dar apie 3-5 min, priklausomai nuo gnočių dydžio.
6.
Tiekiau su keptais svogūnais, šonine ir grietine.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital