Saldžiųjų bulvių blyneliai su ZIGMO lašiša

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Saldžiųjų bulvių blyneliai su ZIGMO lašiša
Saldžiųjų bulvių blyneliai su ZIGMO lašiša
Saldžiųjų bulvių blyneliai su ZIGMO lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų rūkytos lašišos filė (naudojome šaltai rūkytą Zigmo lašišų file)
2 vienetai saldžiųjų bulvių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai citrinų sulčių
2 vienetai kiaušinių
8 šaukštai miltų
150 mililitrų jogurto, natūralaus
1 šaukštas juodųjų ikrų
2 šaukštai aliejaus
1 saujelė petražolių
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
2.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
3.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital