Miltus, tirpintą sviestą, cukrų, kiaušinį ir kepimo miltelius gerai išmaišykite. Tešlą bent pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Atšalusią tešlą iškočiokite ir specialia sausainių formele išpjaukite širdeles. Dėkite jas į kepimo popieriumi išklotą skardą ir įkiškite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tik iki lengvai pagels, nes perkepus sausainiukai bus kieti ir ne tokie skanūs. Kai iškeps jas galima apibarstyti cukrumi arba papuošimais. Skanaus :)
Cia yra per daug miltu arba mer mazai sviesto...bet belekaip skanus
ATSAKYTI
Sūris
2021-02-18 15:44
Aš ir taip manau
ATSAKYTI
sausainis
2017-02-12 14:03
Skanus, tik del kvapo deciau vanilinio cukraus siek tiek ir, jei puosti noreciau, deciau maziau kepimo milteliu, nes issipute praranda nepriekaistinga forma. Bet siaip tingiadieniais labai liux :)
ATSAKYTI
Agota
2016-12-10 17:22
Gal man pabandyti ideti cinamono??? Paprasti bet nerialūs !!!
ATSAKYTI
amelija
2016-11-21 23:03
Buvo labaiiii skanu, kepsiu dar daug kartu!!
ATSAKYTI
Oskaras
2016-11-19 17:07
Sausainiukai skanūs tik tešla niekaip nevirto vientisa mase, dėl to įpyliau vandens, o iš likusios tešlos padariau mažus sausainukus, įdarytus šokoladu
ATSAKYTI
Augustina
2016-10-02 09:12
Labai skanu
ATSAKYTI
Silvija
2015-10-26 17:10
skanu, o dar skaniau - su karštu šokoladu :)
ATSAKYTI
La troškinys
2015-02-14 18:35
Labai skanu :)
ATSAKYTI
Odyyy
2012-02-14 23:46
Labai patiko! Super :)
ATSAKYTI
Viltė
2011-12-07 15:55
Ačiū už receptą labai skanu . : )
ATSAKYTI
Viktorija
2011-04-09 09:51
Skanūs. Patarimas: kas norit minkštesnių sausainių, kepkit neilgai, kad tik vos vos pradėtų gelsti, o kas norit traškių, leiskit jiems pagelsti daugiau :)
ATSAKYTI
Vaida
2011-03-02 18:00
Aš tai ne ilgai kepiau, tik kol biški pagelsta. Aiste, tai gal ką ne taip padarei? Ar išvis tokio tipo sausainių nemėgsti. Man labai patiko, einu vėl kept.
ATSAKYTI