Autorius apie receptą:
Pamačiusi Renatos iš "Kūmutės Virtuvės" šaldytų rabarbarų kaip kiviai receptą iš karto užsinorėjau išbandyti. Patiko labai, dalinuosi ir su jumis. Šaukštelis šio
Pamačiusi Renatos iš "Kūmutės Virtuvės" šaldytų rabarbarų kaip kiviai receptą iš karto užsinorėjau išbandyti. Patiko labai, dalinuosi ir su jumis. Šaukštelis šio gėrio su vaniliniais ledais - tai kažkas tobulo.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas
rabarbarų
200 gramų
cukraus
4 šaukštai
aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Rabarbarus nuplauname, nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Sudedame į virtuvinį kombainą ir pasmulkiname. Tik nesutriname iki tyrelės. Skaniau, kai lieka nors šiek tiek gabaliukų.
3.
Į rabarbarų masę supilame aguonas ir cukrų. Gerai išmaišome.
4.
Aš pilsčiau į ledukų formeles ir užšaldžiau. Žinoma, galima pilstyti ir į didesnius indelius ar stiklainiukus. Rinkitės, kaip jums patogiau.