Saldūs kankorėžiai

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldūs kankorėžiai
Autorius apie receptą: Valgomi kankorėžiai, tai ne tik puikus papuošimas šventiniam stalui, bet ir džiaugsmas smaližiams mėgstantiems desertus, o pagaminti juos ypač lengva. Valgomi kankorėžiai, tai ne tik puikus papuošimas šventiniam stalui, bet ir džiaugsmas smaližiams mėgstantiems desertus, o pagaminti juos ypač lengva. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
540 gramų šokoladinių sausainių
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
120 gramų sviesto
100 gramų sausų pusryčių (kakavinių)
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti.
2.
Sausainius sutrupinti iki miltų konsistencijos.
3.
Į sausainius supilti tirpintą sviestą, saldintą kondensuotą pieną, viską gerai išmaišyti.
4.
Iš paruoštos masės formuoti apvalias, šiek tiek į viršų siaurėjančias formeles. Ant gautų formų, vienas šalia kito, dėti dribsnius ir formuoti kankorėžius.
5.
Sulipdytus kankorėžius padėkite porai valandų į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
6.
Patiekiant, apibarstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital