Ryžių salotos su morkomis, sūriu ir riešutais

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ryžių salotos su morkomis, sūriu ir riešutais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Itin greitai paruošiamos sočios salotos. Puikios ir tiekti ant šventinio stalo, ir skanauti kasdien. Itin greitai paruošiamos sočios salotos. Puikios ir tiekti ant šventinio stalo, ir skanauti kasdien. Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų ryžių (virtų)
1 vienetas morkų (didesnės, nevirtos)
150 gramų fermentinio sūrio
80 gramų graikinių riešutų
2 skiltelės česnako
pagal skonį majonezo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išvirti ryžius, juos atvėsinti ir sudėti į dubenį.
2.
Morką nuskusti, supjaustyti arba sutarkuoti specialia pjaustykle plonais šiaudeliais, sūrį sutarkuoti. Sudėti į dubenį su ryžiais.
3.
Riešutus sukapoti ir suberti į ryžius.
4.
Į dubenėlį įdėti majonezo, išspausti česnaką, pagardinti pipirais, išmaišyti ir sudėti į dubenį su paruoštais ingredientais. Viską gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital