Blenderiu suplakti rūkytą žuvį su grietine, pipirais ir druska, jei jos dėsite. Želė lapelius užpilti šaltu vandeniu. Grietinėlę išplakti su plaktuvu iki standžios konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę atsargiai sudėti ir išmaišyti išsuktą blenderiu žuvį su grietine ir krapus. Pabaigoje įmaišyti išmirkytus želė lapelius (Juos tiesiog išimkite iš vandens ir nuvarvinkite).
Sluoksniuotą tešlą supjaustyti norimos formos figūrėlėmis ir iškepti. Ant ataušusių pyragėlių dėti žuvies putėsius. Putėsius galite tiesiog tepti ir ant , skrudintos baltos duonos. Galite iškepti krepšelius ir juos pridėti putėsių. Tai puiki užkanda laukiant svečių
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)