Rūkytos vištienos keksiukai

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Rūkytos vištienos keksiukai
Rūkytos vištienos keksiukai
Rūkytos vištienos keksiukai
Rūkytos vištienos keksiukai
Autorius apie receptą: Keksiukus paruošti nėra sudėtinga, o greitai iškepsite tiek grilyje, tiek orkaitėje. Iškepa gardūs, minkšti, sotūs, labai tinka kasdieniam stalui ar susiruošus į gamtą. Keksiukus paruošti nėra sudėtinga, o greitai iškepsite tiek grilyje, tiek orkaitėje. Iškepa gardūs, minkšti, sotūs, labai tinka kasdieniam stalui ar susiruošus į gamtą. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų rūkytos vištienos
100 gramų sviesto
100 gramų pieno (apytikriai)
100 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestas ištirpinamas ir paliekamas šiek tiek atvėsti.
2.
Kiaušiniai lengvai išplakami. Pagal skonį pagardinama druska. Įmaišoma pusė sviesto.
3.
Per kelis kartus, vis maišant, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais ir likęs sviestas. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
4.
Sudedama smulkiais kubeliais pjaustyta rūkyta vištiena, išmaišoma.
5.
Pilamas pienas, išmaišoma. Tešla turi būti tiršta, pieno gali reikėti kiek mažiau.
6.
Paruošta masė supilama į keksų formeles, užpildant daugmaž du trečdalius formelės.
7.
Keksiukai kepami iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (arba iki 160 laipsnių įkaitintame grilyje) apie 20-30 minučių, kol gražiai paruduos.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital