Rūgpienyje virta kiauliena

AUTORIUS:
Augustė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Rūgpienyje virta kiauliena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g neriebios mėsos be kaulų
30 g sviesto
3-4 skiltelės česnako
2 pomidorai (arba 0,5 stiklinės pomidorų tyrės)
1 šaukštas miltų
1 stiklinė rūgusio pieno
2 svogūnai
1 morka
1 salieras
1 poras
petražolių
pipirų
lauro lapelių (Lauro lapas)
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti rūgpieniu, pasūdyti ir virti uždengtą ant labai silpnos ugnies.
Svieste pakepinti smulkiai kapotus svogūnus, su druska sutrintą česnaką, susmulkintas daržoves, miltus, prieskonius, maišant kepinti kol suminkštės.
Į šį padažą sudėti išvirtą mėsą ir pakaitinti 10-15 min. ant silpnos ugnies, kol neliks padažo, o mėsa gražiai pagels.
Išėmus mėsą dar smulkiau supjaustyti, sudėti į pusdubenį, apdėti virtomis ar keptomis bulvėmis, papuošti žalumynais, atskirai patiekti raugintų kopūstų ar kitų daržovių.
AUTORIUS: Augustė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital