Ruginiai meduoliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ruginiai meduoliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, traškūs meduoliai. Jei sviestą pakeisite kokosų aliejumi, bus veganiškas variantas. Medų galima pakeisti klevų sirupu. Labai skanūs, traškūs meduoliai. Jei sviestą pakeisite kokosų aliejumi, bus veganiškas variantas. Medų galima pakeisti klevų sirupu. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
150 gramų speltų miltų
80 gramų ruginių miltų
65 gramai sviesto
40 gramų cukraus
3 šaukštai medaus
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis malto cinamono
1/4 šaukštelio maltų gvazdikėlių
1/4 šaukštelio malto kardamono
1/4 šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje gerai permaišome miltus su soda, druska ir prieskoniais.
2.
Į nedidelį puodą dedame sviestą, medų ir beriame cukrų. Kaitiname ant vidutinės ugnies, kol sviestas ir cukrus ištirps.
3.
Miltų mišinį beriame į sviesto-cukraus masę ir užmaišome tešlą. Atvėsiname.
4.
Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame norimas formas.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.
Oksana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital