Raugintų agurkų sriuba su kiaulienos šonkauliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Raugintų agurkų sriuba su kiaulienos šonkauliukais
Raugintų agurkų sriuba su kiaulienos šonkauliukais
Raugintų agurkų sriuba su kiaulienos šonkauliukais
Raugintų agurkų sriuba su kiaulienos šonkauliukais
Autorius apie receptą: Šiandien dalinuosi su Jumis raugintų agurkų sriubos receptu su kiaulienos šonkauliukais. Skanu, sotu ir tas dubenėlis sriubos turi galią sušildyti iš vidaus. Šiandien dalinuosi su Jumis raugintų agurkų sriubos receptu su kiaulienos šonkauliukais. Skanu, sotu ir tas dubenėlis sriubos turi galią sušildyti iš vidaus. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių
4 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas poro
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai perlinių kruopų (mirkytų per naktį)
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
1 šaukštas laiškinių česnakų (arba svogūnų laiškai, smulkintų)
1 skiltelė česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
Sultiniui:
1 kilogramas šonkaulių
1 vienetas morkų
2 litrai vandens
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
4 vienetai juodųjų pipirų (grūdeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sultiniui šonkaulius, morką, svogūną, česnaką sudedame į puodą, užpilame vandeniu, suberiame prieskonius ir verdame ant silpnos kaitros apie 1 – 1,5 val. Šonkauliukus išgriebiame. Sultinį perkošiame.
2.
Svogūną, porą, česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas griežinėliais. Bulves supjaustome kubeliais.
3.
Sudedame šias daržoves į puodą ir pakepiname su šlakeliu aliejaus, kol daržovės suminkštės. Suberiame mirkytas perlines kruopas, bulves. Užpilame sultiniu. Verdame sriubą, kol kruopos ir bulvės bus minkštos, apie 30 min.
4.
Agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Galima šiek tiek juos pamerkti šaltame vandenyje, kad nebūtų tokie rūgštūs.
5.
Sudedame į sriubą agurkų gabalėlius, šonkauliukus ir paverdame apie 10 min. Pagardiname sriubą žalumynais. Išjungiame kaitrą. Ragaujame ar netrūksta druskos.
6.
Aš sriubą dar pagardinau šaukštu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital