Raštuoti avižiniai blynai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Raštuoti avižiniai blynai
Raštuoti avižiniai blynai
Raštuoti avižiniai blynai
Raštuoti avižiniai blynai
Raštuoti avižiniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai kiaušinių
250 mililitrų pieno
100 gramų avižinių miltų (apytikriai)
50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su pienu ir aliejumi, berti miltus ir išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų. Palikti apie 40 minučių išbrinkti.
2.
Permaišyti ir supilti į indą su snapeliu ar specialų indelį su dozatoriumi (dozatoriaus reikia kiek platesnio) ar į paprastą buteliuką, ir kamšetlyje pradurti skylutę. Tešla turi būti vidutinio skystumo, jei labai skysta, įmaišyti dar truputį miltų.
3.
Įkaitinti nelimpančią keptuvę iki kiek mažesnės nei vidutinė kaitros ir atsargiai "piešti" blynelius keptuvėje. Geriau piešti ne per visą keptuvės plotą, kad lengviau būtų apversti. Kai paviršius apdžiūna, blynelį atsargiai apversti ir dar minutėlę pakepti.
Pieno produktų „Saulės pienas“ galite įsigyti tik parduotuvėse MAXIMA.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital