Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai
kiaušinių
250 mililitrų
pieno
100 gramų
avižinių miltų
(apytikriai)
50 mililitrų
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su pienu ir aliejumi, berti miltus ir išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų. Palikti apie 40 minučių išbrinkti.
2.
Permaišyti ir supilti į indą su snapeliu ar specialų indelį su dozatoriumi (dozatoriaus reikia kiek platesnio) ar į paprastą buteliuką, ir kamšetlyje pradurti skylutę. Tešla turi būti vidutinio skystumo, jei labai skysta, įmaišyti dar truputį miltų.
3.
Įkaitinti nelimpančią keptuvę iki kiek mažesnės nei vidutinė kaitros ir atsargiai "piešti" blynelius keptuvėje. Geriau piešti ne per visą keptuvės plotą, kad lengviau būtų apversti. Kai paviršius apdžiūna, blynelį atsargiai apversti ir dar minutėlę pakepti.
Pieno produktų „Saulės pienas“ galite įsigyti tik parduotuvėse MAXIMA.