Rabarbarai tešloje

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Rabarbarai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
80 g sviesto
150 g miltų
1 didelis kiaušinis
1-2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
2 šaukštai vandens
Įdarui:
3 stiebai rabarbarų
Apvoliojimui:
5 šaukštai rudojo cukraus (gali būti paprastas)
1 šaukštas cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinio trynį išsukame su cukrumi. Įmaišome druską, pilame vandens,suberiame miltus, supjaustytą kubeliais sviestą ir pirštais formuojame trupinius (turi gautis panašūs į duonos trupinius). Tada juos suspaudžiame į kamuolį ir tešlą paliekame šaldytuve 20-30 minučių. Nulupame rabarbarus ir supjaustome maždaug 7 cm ilgio atkarpėlėmis. Tešlą iškočiojame. Susipjaustome išilgomis juostelėmis ir susukame kiekvieną rabarbaro stiebelį į tešlą. Gautus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušinio baltymu ir pavoliojame cinamono ir cukraus mišinyje. Kepti 170 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis