Šaltą margariną sutarkuojame burokine tarka ir dedame į ketvirtadalį miltų. Išminkome. Susukame į foliją ir palaikome šaldytuve bent 30 minučių.
Likusius miltus išbarstome ant stalo. Kauburėlio viduryje padarome įdubimą ir į jį suberiame druską, cukrų, supilame acto lašus ir vandenį. Viską sumaišome ir minkome, kol tešla nebelimpa.
Gautą tešlą suminkome su atšaldytu margarinu ir miltais.
Tešlą iškočiojame plonai, maždaug 5 mm storio.
Susipjaustome tešlą į kvadratus. Į vieną kvadrato kampą dedame įdaro ir pora skiltelių šokolado. Perlenkiame per pusę, kad gautųsi trikampis. Užspaudžiame kraštus.
Įdaras - susmulkintos slyvos sumaišytos su medumi.
Kepame 200 C orkaitėje 20 minučių.
Skanaus