Autorius apie receptą:
Nuostabaus skonio, ypač lengvai pagaminami pyragėliai, kurie gali nustebinti ir jūsų svečius!
Nuostabaus skonio, ypač lengvai pagaminami pyragėliai, kurie gali nustebinti ir jūsų svečius!
Gabrielė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai
obuolių
250 gramų
bemielės sluoksniuotos tešlos
pagal skonį
malto cinamono
pagal skonį
cukraus
Aptepimui:
1 vienetas
kiaušinių
1 šlakelis
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą, jeigu reikia iškočioti, susipjaustyti nedideliais kvadratėliais.
2.
Obuolius nulupti, supjaustyti mažais gabalėliais ir apiberti cinamonu su cukrumi.
3.
Obuolius sudėti ant tešlos ir užlankstyti kampus (visus į vidurį). Sudėti į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
4.
Aptepimui išplakti kiaušinį su aliejumi ir aptepti pyragėlius.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos. Patys skaniausi dar šilti!