Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g sluoksniuotos tešlos,
250 g maltos mėsos,
150 g morkų,
svogūnas,
kiaušinis,
2 v. š. aliejaus,
1 v. š. pieno,
2 v. š. supjaustytų mėtų,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną nulupame, supjaustome smulkiai. Morką stambiai sutarkuojame. Morkų tarkius 2-3 minutes patroškiname įkaitintame aliejuje. Tada sudedame svogūną ir dar kiek patroškiname. Sudedame maltą mėsą, pagardiname pipirais, mėtomis, pasūdome ir maišydami pakepiname 5 minutes. Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentos stačiakampiu. Stačiakampį supjaustome į 8 lygius kvadratėlius. Ant kiekvieno tešlos gabalėlio uždedame įdaro. Tešlos kampus sulenkiame į vidurį, kampus patepame kiaušinio baltymu ir suformuojame pyragėlius. Kiaušinio trynį išsukame su pienu. Pyragėlius sudedame į riebalais pateptą skardelę, patepame trynio mase ir kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių.