Baklažanų KUKU

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Baklažanų KUKU
Baklažanų KUKU
Baklažanų KUKU
Baklažanų KUKU
Autorius apie receptą: KUKU tai persų patiekalas, kuris susideda iš suplaktų kiaušinių (pagrindas) ir įvairių priedų. Jis primena italų Firittata, arba omletą. Aš nesu didelė omletų gerbėja, KUKU tai persų patiekalas, kuris susideda iš suplaktų kiaušinių (pagrindas) ir įvairių priedų. Jis primena italų Firittata, arba omletą. Aš nesu didelė omletų gerbėja, bet receptas suviliojo... baklažanais. Baklažanus aš laaabai mėgstu ir patiekalai su jais dažniausiai būna gardūs. Baklažanų KUKU puikiai tiko mums vakarienei, jis buvo lengvas, bet sotus. (...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų baklažanų (nuskusti ir supjaustyti 7 cm. ilgio ir 1 cm. pločio juostelėmis)
400 gramų svogūnų (smulkiai supjaustyti)
5 vienetai kiaušinių (lengvai suplakti)
35 gramai džiūvėsėlių
25 gramai miltų
25 gramai petražolių (smulkintos)
25 gramai raugerškio
3 skiltelės česnako (kapotas)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite didelę keptuvę su aliejumi ir pakepinkite ant vidutinės ugnies svogūnus, kol suminkštės. Įdėkite baklažanus ir 1/2 a.š. druskos, išmaišykite ir kepkite dar apie 15 minučių, kartais atsargiai maišant (kad baklažanai išlaikytų formą), kol baklažanai suminkštės ir iškeps. Nuimkite nuo viryklės ir ataušinkite.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 210 C. /su ventiliatoriumi iki 190 C. Išklokite apvalią 20 cm skersmens kepimo formą kepimo popieriumi ir lengvai patepkite aliejumi.
3.
Dubenyje sumaišykite kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, duonos trupinius, petrožoles, česnaką, 1/2 a.š. druskos ir gerą žiupsnį maltų pipirų iki vientisos masės. Įmaišykite raugerškio uogas ir baklažanų mišinį. Įdėkite mišinį į kepimo indą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 35 minutes arba kol KUKU apskrus ir taps tamsiai auksinės spalvos.
4.
Išimkite iš orkaitės ir lengvai atvėsinkite. Pateikite su salotomis ir šviežia duona.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital