Šiltame piene ištirpiname mieles. Suberiame cukrų, minkštą sviestą ir išplakame.
Po to suberiame vanilinį cukrų, prieskonius ir miltus. Gerai išminkome tešlą.
Išminkytą tešlą paliekame dubenėlyje, uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 1 valandą.
Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame.
Ant iškočioto tešlos lapo per vidurį sudedame marcipanų masę bei citrinas ir apelsinus cukruje ir susukame.
Padedame pyragą į orkaitę (bet dar nekepame). Paliekame, kad pakiltų 30 min.
Uždedame ant viršaus sviesto gabaliukų ir kepame 180° C 35-40 min.
Po to pyragą gausiai apibarstome cukraus pudra.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)