Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didelė morka
100 gr sviesto
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštelis kepimo miltelių
2-3 stiklinės kvietinių miltų
Vanilinis cukrus ar cinamonas
Razinos
Riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus