Pyragas „Kriaušytė“

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Pyragas „Kriaušytė“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kriaušių
240 g miltų
240 g cukraus
150 g sviesto
4 kiaušiniai
1 nedidelė citrina
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti kriaušių žievelę ir supjaustyti gabaliukais. Kitame inde išsukti cukrų, kiaušinių trynius, ištirpintą sviestą, druskytę, miltus ir kepimo miltelius, supilti vienos citrinos sultis ir jos nutarkuotą žievelę. Atskirai išplakti kiaušinių baltymus ir atsargiai išmaišyti. Tada sudėti kriaušes ir kepti apie 1 val. 150-170 laipsnių orkaitėje. Galima papuošti uogytėmis ir skanauti. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital