Purūs varškės blyneliai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Purūs varškės blyneliai su obuoliais
Autorius apie receptą: Paprastai paruošiami ir labai skanūs. Paprastai paruošiami ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
270 gramų varškės (birios, sausos)
2 vienetai kiaušinių (didelių)
150 gramų kvietinių miltų
2 vienetai obuolių
1 šaukštelis malto cinamono (nubraukto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilę, gerai išmaišyti arba sutrinti elektriniu trintuvu.
2.
Į paruoštą masę įtarkuoti obuolius (galima tarkuoti su žievele arba be), išmaišyti.
3.
Į masę berti persijotus miltus su kepimo milteliais, druską, cinamoną, išmaišyti. Tešla turi būti labai tiršta.
4.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, dėti po šaukštą paruoštos masę ir formuoti blynelius, kepti iš abiejų pusių ant nedidelės kaitros iki kol gražiai apskrus ir iškeps.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Indre
2024-01-28 09:53
Skanumelis❤️ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital