Purūs morkų ir varškės blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Morkų ir varškės blyneliai
Morkų ir varškės blyneliai
Morkų ir varškės blyneliai
Autorius apie receptą: Laaabai skanūs blynukai, tikrai, kad verta kepti. Man dar pasisekė, nes mano mažoji nevalgo varškės, todėl tai puikus būdas jos įsiūlyti, nes kirto blynukus net ausys linko! Laaabai skanūs blynukai, tikrai, kad verta kepti. Man dar pasisekė, nes mano mažoji nevalgo varškės, todėl tai puikus būdas jos įsiūlyti, nes kirto blynukus net ausys linko! Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų varškės
150 gramų morkų (smulkiai tarkuotų)
150 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
2 šaukštai cukraus (arba medaus)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tarkuotas morkas užpilti ~3 v.š. vandens, dėti į mikrobangų krosnelę ir pakaitinti ~2-3 minutes arba pakaitinti keptuvėje, kol šiek tiek suminkštės. Palikti pravėsti.
2.
Į didesnį dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir viską permaišyti.
3.
Į kitą dubenį krėsti per sietelį pertrintą varškę, mušti kiaušinius, berti cukrų, pilti pieną ir aliejų, gerai išmaišyti. Tada sukrėsti morkas, išmaišyti. Galiausiai suberti miltų mišinį ir dar kart viską gerai išmaišyti (jei manote, kad miltų mažoka, drąsiai galima pridėti dar apie pora šaukštų, na, bet man neprireikė).
4.
Į keptuvę pilti ~2 v.š. aliejaus, įkaitinti ir ant nedidelės kaitros kepti nedidelius blynukus (po 1 nekaupiną v.š.). Vartyti atsargiai, nes begalo minkštučiai (man apversti geriausiai pavyksta su dvejomis šakutėmis). SKANAUS!
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Aidanas
2024-04-21 19:38
Super skanus ATSAKYTI
Živilė
2022-08-17 15:11
Kokios konsistencijos tešla turėtų gautis? ATSAKYTI
Vasarė
2022-08-18 07:55
Tirštesnė ir ne per skysta. :) ATSAKYTI
Gretualija
2021-01-23 11:36
Genialiai skanūs blynai, tiesiog nenusakomai skanūs! Ačiū autorei už receptą! ATSAKYTI
Emilija
2018-07-24 17:16
Labai skanūs ir sotūs blyneliai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital