Purūs japoniški blyneliai

AUTORIUS:
Dominykas Bagdonas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Purūs japoniški blyneliai
Purūs japoniški blyneliai
Purūs japoniški blyneliai
Autorius apie receptą: Tobuli, ypatingai purūs japoniški blyneliai, kurių skonis šiek tiek primena biskvitą ir yra labai populiarūs Japonijoje. Šiuos blynelius dar galite būti girdėję vadinamais Tobuli, ypatingai purūs japoniški blyneliai, kurių skonis šiek tiek primena biskvitą ir yra labai populiarūs Japonijoje. Šiuos blynelius dar galite būti girdėję vadinamais castella blyneliais. Tai nuostabus būdas prisijaukinti Japonijos virtuvę ir išbandyti kažką naujo bei gardaus. (...daugiau) Dominykas Bagdonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai kiaušinių baltymų
2 vienetai kiaušinių trynių
40 gramų cukraus
30 gramų miltų
20 gramų pieno
10 gramų aliejaus
1 šaukštelis acto
pagal skonį vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
2.
Trynius sumaišyti su pienu ir miltais. Supilti vanilę, išmaišyti.
3.
Nuolat maišant, supilti aliejų.
4.
Į kiaušinių baltymus įpilti actą ir plakti, kol suputos. Toliau plakant per kelis kartus sudėti cukrų. Plakti iki baltymai bus standūs (apvertus dubenį turėtų neiškristi).
5.
Į trynių mišinį įdėti šaukštą plaktų baltymų ir gerai išmaišyti. Sudėti likusius baltymus ir labai atsargiai išmaišyti. Tešlą sudėti į konditerinį maišelį ir nukirpti kamputį.
6.
Ant nedidelės kaitros įkaitinti keptuvę (kaitrumo skalėje iš 10 balų būtų kokie 2-3 balai). Patepti aliejumi.
7.
Konditeriniu maišeliu dėtįi tešlos, kraunant bokštelį. Uždengti dangčiu ir kepti apie 8-9 minutes, kol sutvirtės. Tada atsargiai apversti ir vėl kepti 5-7 minutes.
8.
Patiekti su mėgiamais priedais (pvz. uogiene, plakta grietinėle, šviežiomis uogomis).
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Dominykas Bagdonas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital