Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
800 gramų | konservuotų pupelių (naudojau po skardinę sviestinių ir baltų mažesnių) | |
400 gramų | konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse | |
200 gramų | mocarela sūrio (naudojau kamuoliukus, bet tinka ir tarkuotas arba galima keisti fermentiniu sūriu) | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 saujos | špinatų (nebūtina) | |
50 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto, nebūtina) | |
3 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukšteliai | itališkų žolelių (arba provanso žolelių, raudonėlio ar kitų mėgiamų) | |
1.5 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių (arba saldžiosios paprikos miltelių) | |
0.5 šaukštelio | aitriųjų paprikų dribsnių (arba pagal skonį, nebūtina) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | baziliko (ar kitų žalumynų) |