Punšas

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Punšas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės vandens
500 g cukraus
5 citrinų sultys
kelios skiltelės žalios citrinos
2 stiklinės romo
butelis baltojo vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vanduo su cukrumi verdamas, kol pradeda putoti. Į atvėsusį sirupą įpilama citrinų sulčių ir atšaldoma. Po to sumaišoma su romu bei vynu ir pastatoma į šaldytuvą, kad atšaltų. Patiekiama su ledukais ir citrinos griežinėliu.
AUTORIUS: Roberta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital