Pistacinis sūrio pyragas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pistacinis sūrio pyragas
Autorius apie receptą: Vau vau vau! Trapus pagrindas, burnoje tirpstanti, švelni sūrio masė su pistacijomis – viskas, ko reikia tobulam desertui! Vau vau vau! Trapus pagrindas, burnoje tirpstanti, švelni sūrio masė su pistacijomis – viskas, ko reikia tobulam desertui! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
90 gramų sausainių
30 gramų sviesto
Kremui:
400 gramų filadelfijos sūrio
200 gramų pistacijų pasta
2 vienetai kiaušinių
90 gramų kondensuoto pieno, saldinto
50 gramų grietinės, 30% riebumo
10 gramų bulvių krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui sviestą ištirpinti.
2.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su sviestu. Sudėti į torto formą, išlyginti, suformuoti pagrindą. Padėti į šaldiklį maždaug 10-15 minučių.
3.
Kremui kiaušinius išplakite.
4.
Sūrį, kondensuotą pieną, grietinę, bulvių krakmolą ir pistacijų pastą išplakite iki vientisos konsistencijos masės. Plakant, labai svarbu nepadaryti burbuliukų. Tada sudėkite išplaktus kiaušinius ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite kremą ant pagrindo.
5.
Kepkite iki 130-140 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 min. Orkaitės apačioje pastatykite indą su verdančiu vandeniu.
6.
Iškepusį pyragą kelias valandas atvėsinkite šaldytuve.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital