Pistacijų tortas su avietėmis

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pistacijų tortas su avietėmis
Autorius apie receptą: Tortas puikus – labai puikus! Purūs lyg debesėlis pistacijų putėsiai. Ir avietės, žinoma, avietės. Jei citrinų tobuloji pora yra mėlynės, tai pistacijų – avietės! Tortas puikus – labai puikus! Purūs lyg debesėlis pistacijų putėsiai. Ir avietės, žinoma, avietės. Jei citrinų tobuloji pora yra mėlynės, tai pistacijų – avietės! Naudojau 20 cm skersmens apvalią kepimo formą. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių (kambario temperatūros)
100 gramų miltų
120 gramų cukraus
35 gramai kakavos
Kremui:
375 gramai maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
200 gramų pistacijų pasta
125 mililitrai grietinėlės, 35% riebumo (kambario temperatūros)
80 gramų cukraus pudros
Papildomai:
400 gramų aviečių
Sulaistymui:
80 mililitrų vandens (kambario temperatūros)
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti elektriniu plakikliu arba konditerine šluotele iki putų.
2.
Kvietinius miltus ir kakavą persijoti į išplaktą kiaušinių mišinį. Švelniai išmaišyti su mentele.
3.
Kakavinio biskvito tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti įkaitintoje iki 170°C orkaitėje apie 30-40 min.
4.
Iškepusį biskvitą atvėsinti ir supjaustyti į 4 dalis.
5.
Į elektrinio maišytuvo dubenį sudėti pistacijų pastą, maskarponės sūrį, cukraus pudrą. Plakti, kol ingredientai susimaišys ir gausis vientisas kremas. Atskirame dubenyje iki standumo išplakti grietinėlę ir švelniai sumaišyti su pistacijų kremu.
6.
Į kepimo formą dėti pirmąjį biskvito sluoksnį ir pamirkyti.
7.
Tuomet dėti pistacijų kremą, įdėti avietes ir išlyginti. Avietes uždengti kitu biskvitu, pamirkyti, tada ištepti su likusiu pistacijų kremu, įdėti į jį avietes ir išlyginti. Tuomet dėti likusį biskvitą.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital