Autorius apie receptą:
Kumpis - mažiau riebalų turinti mėsa, todėl kepant ją reikia tankiai sumauti, kad neišsausėtų. Labai skanu su ryžiais ir marinuotomis daržovėmis!
Kumpis - mažiau riebalų turinti mėsa, todėl kepant ją reikia tankiai sumauti, kad neišsausėtų. Labai skanu su ryžiais ir marinuotomis daržovėmis!
Toma
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų
kiaulienos kumpio
2 skiltelės
česnako
4 šaukštai
garstyčių
1 šaukštas
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kumpį supjaustome gna nedideliais gabalėliais. Sumaišome su garstyčiomis, majonezu ir spaustu česnaku. Paliekame marinuotis nakčiai.
2.
Kiaulieną tankiai sumauname ant iešmelių ir kepame ant grilio, vartydami. Galima kepti ir orkaitėje ant grotelių - 200 laipsnių orkaitėje keps apie 20-30 min.