Silkės salotomis įdaryti burokėliai - nuostabus užkandis

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Silke įdaryti burokėliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šiuo puikiu ir labai gardžiu užkandžiu nustebinau visus svečius prieš kelerius metus Kalėdoms, nuo to laiko ruošiu kiekvienai šventei ir jie vieni pirmųjų išgaruoja nuo Šiuo puikiu ir labai gardžiu užkandžiu nustebinau visus svečius prieš kelerius metus Kalėdoms, nuo to laiko ruošiu kiekvienai šventei ir jie vieni pirmųjų išgaruoja nuo stalo! (...daugiau) Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai burokėlių (virtų)
200 gramų silkių filė
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas avokadų
1 vienetas svogūnų (arba poro)
4 šaukštai majonezo (arba grietinės)
Papuošimui:
1 saujelė graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtus burokėlius nulupti, nupjauti viršūnes ir išskobti. Išskobtą dalį bei viršūnėles atidėti kitiems patiekalams (galima pvz. panaudoti salotoms).
2.
Avokadą, kiaušinius ir silkę supjaustyti smulkiais kubeliais bei sumaišyti su smulkiai sukapotu svogūnu. Viską pagal skonį pagardinti majonezu ir išmaišyti. Jeigu norisi, galima dar įdėti šiek tiek pipirų ir/ar druskos.
3.
Silkės įdarą dėti į burokėlius. Ant viršaus galima dar uždėti po šaukštelį majonezo ir graikinio riešuto puselę, papuošti žalumynais. Skanaus!
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital