Pieniška šviežių kopūstų sriuba su grikių dribsniais

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pieniška šviežių kopūstų sriuba su grikių dribsniais
Autorius apie receptą: Labai mėgstamas mano vaikų receptas. Pieniška kopūstų sriubytė, tarsi atgyja, įgauna visai kitokį skonį. Labai mėgstamas mano vaikų receptas. Pieniška kopūstų sriubytė, tarsi atgyja, įgauna visai kitokį skonį. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 galva kopūstų (šviežio)
1 stiklinė pieno (apytikriai)
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
5 šaukštai grikių (dribsnių)
1 saujelė krapų (smulkintų)
1 šaukštas kvietinių miltų
1 kubelis jautienos sultinio
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Supjaustome juostelėmis šviežio kopūsto galvą, kubeliais supjaustome bulves, sutarkuojame morką.
2.
Bulves, kopūstą ir morką verdame pasūdytame vandenyje.
3.
Tada smulkiai supjaustome svogūną.
4.
Svogūną pakepiname svieste. Šiek tiek apkepus, suberiame miltus ir maišome, kol įgaus auksinę spalvą.
5.
Kepintus svogūnus su miltais suberiame į puodą, įmetame sultinio kubelį, suberiame grikių dribsnius ir krapus. Baigiant virti, supilame pieną. Skanaus!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital