Grybų sriuba

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Grybų sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani, soti, nostalgiško skonio grybų sriuba. Jeigu mėgstate, virimo pabaigoje ją labai tinka užbalinti tupučiu grietinės arba grietinėlės. Labai skani, soti, nostalgiško skonio grybų sriuba. Jeigu mėgstate, virimo pabaigoje ją labai tinka užbalinti tupučiu grietinės arba grietinėlės. Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro sultinio
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
300 gramų grybų (pievagrybių arba apvirtų miško grybų)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Sultinį užvirkite, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite 10-15 minučių, iki kol bulvės truputį suminkštės.
2.
Kol verda bulvės, svieste apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus iki bus gražiai auksinės spalvos. Tada ten pat sudėkite pusžiedžiais morkas ir dar truputį pakepkite. Galiausiai į keptuvę dėkite pasmulkintus grybus ir viską patroškinkite apie 10 minučių, kol nebeliks skysčio nuo grybų.
3.
Keptuvės turinį sudėkite į verdantį sultinį, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais ir viską dar pakaitinkite ant mažos ugnies keletą minučių.
4.
Baigianti virti galite įberti smulkintų petražolių ar krapų. Taip pat tinka šią sriubytę užbalinti pora šaukštų grietinės ar trupučiu pieno.
AUTORIUS: Milda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Iveta
2018-09-16 16:44
Tikrai labai skani sriuba, ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital