Pieniška cukinijų ir žiedinių kopūstų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pieniška cukinijų ir žiedinių kopūstų sriuba
Pieniška cukinijų ir žiedinių kopūstų sriuba
Pieniška cukinijų ir žiedinių kopūstų sriuba
Autorius apie receptą: Koks gėris virti sriubą su tiesiai iš daržo parsineštomis daržovėmis. Man jų visą kalną užaugina mama. Į sriubą pakviečiau žiedinius kopūstus, žirnelius, cukiniją, Koks gėris virti sriubą su tiesiai iš daržo parsineštomis daržovėmis. Man jų visą kalną užaugina mama. Į sriubą pakviečiau žiedinius kopūstus, žirnelius, cukiniją, morką ir bulves. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro vandens
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 vienetas cukinijų (nedidelės)
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
200 mililitrų grietinėlės
2 saujos žaliųjų žirnelių
30 gramų sviesto
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves ir morką nuskutame. Bulves supjaustome kubeliais, morką griežinėliais, žiedinį kopūstą išskirstome žiedais, cukiniją stambiai sutarkuojame.
2.
Bulves ir morkas suberiame į puodą, supilame vandenį ir užkaičiame sriubą virti. Paverdame apie 15 min.
3.
Suberiame žiedinius kopūstus, žirnelius, cukiniją. Pagardiname druska, pipirais, sviesto gabalėliu, supilame grietinėlę ir pabaigiame sriubą virti.
4.
Pabarstome smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital