Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
300 gramų | kvietinių miltų (Semolina) | |
250 gramų | vandens (šilto) | |
200 gramų | grikių miltų | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
25 gramai | svirplių | |
4 gramai | sausų mielių | |
pagal skonį | druskos | |
Padažui: | ||
250 gramų | pomidorų (jaunų, mažų) | |
200 gramų | balto vyno | |
100 gramų | vandens | |
100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
50 gramų | pomidorų pastos | |
20 gramų | česnako | |
20 gramų | rozmarino | |
pagal skonį | druskos | |
Viršui: | ||
200 gramų | mocarela sūrio | |
200 gramų | skilandžio | |
40 gramų | sultenių (arba gražgarsčių) | |
40 gramų | vynuoginių pomidorų | |
40 gramų | alyvuogių aliejaus | |
20 gramų | svirplių (skrudintų) |